Pro League 2023-2024

Eindelijk is het daar weer, het Panini-album van de Pro League 2023-2024. Elk najaar doet het karaktervolle stickerboek de voetbalharten van supporters en verzamelaars, jong en oud, sneller slaan. En dat al meer dan 50 jaar lang. Het album doorstaat de tand des tijds met glans, want het enthousiasme van de fans blijft ontzettend groot! 


Het Panini-album zet opnieuw onze drie competities in de kijker. In de Jupiler Pro League stellen we voor het eerst in meer dan 30 jaar opnieuw drie Brusselse clubs aan je voor. Met zes nieuwkomers en een verbeterd format biedt de Challenger Pro League spanning tot het einde. In de Lotto Super League ligt de titelstrijd meer dan ooit open. 

Al jouw favoriete spelers én speelsters zijn opnieuw vereeuwigd in die legendarische stickers.


De verzameljacht met vrienden en familie kan eindelijk opnieuw beginnen, ook voor de CEO van Pro League, Lorin Parys: “Elk najaar doet het stickerboek de voetbalharten van supporters en verzamelaars, jong en oud, sneller slaan. En dat al meer dan 50 jaar lang. Panini verenigt wonderwel alle generaties. Ouders en grootouders halen herinneringen op aan de sterren van vroeger, terwijl hun kinderen en kleinkinderen dromen over de toppers van vandaag en morgen. Op die verbindende kracht is het partnership tussen Panini en de Pro League al jaren gebaseerd.”


Het album bevat 64 pagina's en 450 verzamelbare stickers!

En dit jaar is er een geweldige nieuwigheid: het XXL-formaat! Het album en de stickers zijn groter!

Wie het album in huis haalt, maakt bovendien kans op een van de passen om voetbal te kijken op Eleven DAZN.

 

Veel ontdekkingsplezier!

 

Delen