POKÉMON, HET GROTE AVONTUUR! Deel 4

POKÉMON, HET GROTE AVONTUUR! Deel 4


Vanaf 15-augustus TE KOOP!

 

De strip Pokémon, het grote avontuur verschijnt nu voor het eerst in het Nederlands! Deze spannende verhalen geven een eigenwijze, frisse kijk op de bijzondere wereld van Pokémon.

Dit stripverhaal is gebaseerd op de Pokémon games en begint bij het allereerste begin: een jonge hoofdrolspeler – Red – gaat eropuit in een wereld die wordt bevolkt door wonderlijke wezens, Pokémon! Je ziet hoe Red nieuwe vrienden maakt die hem tijdens zijn avonturen zullen helpen: Professor Oak, de Gym Leiders Brock en Misty. Je bent erbij als hij voor het eerst Pikachu ontmoet en veel andere, unieke Pokémon die hem vergezellen op zijn reis. En hij kruist het pad van een geheimzinnige groepering met kwade plannen: Team Rocket …


De reis van Red gaat verder in deel 4.


In dit vierde deel van POKÉMON – HET GROTE AVONTUUR leer je een nieuwe hoofdpersoon kennen: Yellow, een piepjonge Pokémon Trainer uit Viridian Forest.


Wat is er dan met Red gebeurd, wil je vast weten. Dat vraagt iedereen zich af, het is een mysterie! Red ging op weg naar een Pokémon duel … en is daarna spoorloos verdwenen! Het heeft iets te maken met een stel super sterke Pokémon Trainers: de Elite Vier!

Yellow gaat op zoek naar Red en Pikachu wil mee …


Elke 2 maanden
verschijnt een nieuw avontuur van Red en zijn Pokémon vrienden.


Het boekje bevat 208 pagina´s vol spanning en avontuur!


Uitgave 5 is vanaf 31-10-2023 verkrijgbaar in supermarkten, boekenwinkels, Bruna, Primera, AKO én online via Bol.com of Amazon.
Heb je deel 1,2 of 3 gemist? Surf dan naar Bol.com of Amazon en scoor je favo pocket!


SPAAR ZE ALLEMAAL EN MAAK JE VERZAMELING COMPLEET!


Prijs : € 8,95Pokémon, het grote avontuur is geschreven door Hidenori Kusaka en getekend door Mato.
©2023 Pokémon. ©1995-1998 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK inc. TM, ®, and character names are trademarks of Nintendo.
© 1997 Hidenori KUSAKA, MATO/SHOGAKUKAN

Heb je deel 1 gemist? Deze kun je nabestellen bij Bol.com of Amazon.

Delen