Super Mario Trading Card Collection

De beroemdste loodgieter ter wereld krijgt zijn eigen Panini Ruilkaartencollectie! Al bijna 40 jaar is Mario op allerlei videoplatforms onderweg. Hij heeft complete generaties jongeren eindeloze uren van plezier gebracht.

Met de Super Mario Ruilkaartencollectie brengt Panini de helden en hun tegenstanders uit de Super Mario-games voor het eerst bij je thuis op ruilkaarten. Of je nu een enthousiaste Super Mario-fan bent, een ‘af-en-toe’-speler of een nieuwkomer in de kleurrijke wereld van Mario, voor elke speler zijn hier geweldige ruilkaarten te ontdekken.

In totaal wachten er 252 kaarten op je om verzameld te worden: met Mario, Luigi, Peach, Yoshi, Bowser en andere personages uit de videogames. Hieronder zijn waardevolle, speciale kaarten met goud-, zilver- of blauw-metallic effect.

Met meer dan 387 miljoen verkochte videogames wereldwijd, is Super Mario een van de bestverkochte games aller tijden. Mario verscheen voor het eerst in 1981 in de game Donkey Kong, voordat hij in 1983 de titelheld werd in zijn eigen game Mario Bros. De echte doorbraak kwam in 1985 met de game Super Mario Bros., die een mijlpaal werd in de geschiedenis van videogames en nog steeds in de top-tien staat van bestverkochte games aller tijden.

In de meeste van de meer dan 200 games waarin Mario is verschenen, redt de kleine loodgieter prinses Peach van zijn aartsrivaal Bowser. Maar Mario verschijnt ook in allerlei andere rollen. Naast zijn optredens als artiest of arts staat hij ook bekend om zijn vele sportieve vaardigheden. Tennis, voetbal, golf, honkbal… Mario schittert in alle sporten. Het is dus geen wonder, dat hij - samen met zijn voormalige rivaal Sonic - zelfs meedeed aan de Olympische Spelen.

Hij wordt echt uitgedaagd als coureur in de games uit de Mario Kart-serie. Daarin kruipen hij en zijn vrienden achter het stuur om tegen elkaar te strijden in spectaculaire races.

Logisch dus dat er in Panini’s nieuwe Super Mario Ruilkaartencollectie een speciale categorie is gewijd aan de sportieve activiteiten van Mario en zijn vrienden. Ze zijn onder andere te zien in golf, tennis en ijshockey.

De kaarten van Mario, Luigi, Peach en alle andere Super Mario-personages kun je bewaren in de verzamelmap uit het startpakket. Hierin is genoeg ruimte voor alle 252 kaarten van de collectie en de 9 limited edition-kaarten! Deze collectie ruilkaarten loopt over van nostalgie en is een must-have voor iedere Super Mario-fan, groot of klein.

Tip: de bundels voor de Super Mario-kaarten in de Panini Shop zijn de perfecte manier om met verzamelen te beginnen. Ze bevatten namelijk het startpakket en alles wat je als basis nodig hebt voor je nieuwe Super Mario-collectie.

Haal het geweldige verzamel- en ruilplezier nu in huis met de Super Mario Ruilkaartencollectie!

© Nintendo

Delen