PANINI official sticker collection PRO LEAGUE 2023

Onze Panini Pro League-collectie is toe aan de 51ste editie. Nadat we vorig jaar onze jubileumeditie lanceerden, gaan we door richting een volgende mijlpaal. We stellen het album graag aan iedereen voor.

Wat biedt de Pro League-collectie 2023?

• 675 stickers, 100 gold glitters
• Alle teams uit Jupiler Pro League, Lotto Super League en Challenger Pro League
• Home en away shirts in glitters
• Eleven Ultimate Goal
• Eleven Month Passes en Eleven Year Passes te winnen

We volgen uiteraard de traditie en bieden stickers aan van alle teams uit de Jupiler Pro League, de Challenger Pro League en Lotto Super League. Zo zijn alle clubs op het hoogste niveau bij onze mannen en vrouwen vertegenwoordigd. Belgian Red Flame Laura Deloose en meervoudig Gouden Schoen-winnaar en Rode Duivel Hans Vanaken sieren de cover, net als vele andere grote namen. Naast de individuele portretten vinden we ook de gebruikelijke informatie van elke club terug. Daarbij springen de sportieve resultaten van vorig seizoen het meest in het oog.

Voor het eerst krijgen ook het thuis- en het uitshirt een eigen sticker, in een unieke gold glitter-uitvoering. In totaal vormen 675 stickers, waarvan 100 gold glitters, het album van 60 pagina’s.

Het is een heel praktisch instrument bij het volgen van de wedstrijden. De albums bevatten immers in een overzichtelijke lay-out de stamnummers, het palmares, de eindstanden van de voorbije jaren, de capaciteit van de stadions en nog meer.

Kortom, het album biedt een handige ondersteuning als je bij ELEVEN naar de wedstrijden kijkt. In een oogopslag herken je de spelers en vind je alle info terug.

U hebt gewonnen? GEFELICITEERD! Hoe werkt het?


Partnership met Eleven

Via QR-codes doorheen het boek bekijk je unieke videobeelden van alle clubs, wedstrijdbeelden, interviews en reportages van tv-rechtenhouder Eleven.

Daarnaast maak je kans op 10 Eleven Pro League jaarpassen en 1.000 maandpassen, dankzij unieke vouchers verdeeld over de stickerzakjes.

Eleven Ultimate Goal

Nadat we vorig jaar de mooiste shirts verkozen per club, gaan we dit jaar voor de mooiste doelpunten. Uit een preselectie selecteer je de drie knapste goals ooit gemaakt door spelers van jouw favoriete club. Het resultaat, jouw ‘Ultimate Goal’, deel je met je vrienden en familie. Het wordt ongetwijfeld een gespreksonderwerp!

PRAKTISCH

Vanaf 12 december is de collectie te koop, voor € 2,90.
Het starterpack (1 album + 10 stickerzakjes) kost € 9,90.
De prijs van een zakje stickers is € 0,90/zakje.

De collectie is te koop in boekhandels, grootwarenhuizen, speelgoedwinkels en via onze online shop www.sticker-collection.be.

Delen