PANINI official sticker collection PRO LEAGUE 2022

Wat heeft de editie van 2022 voor ons in petto?


Geheel volgens de traditie een verzameling van 732 stickers met de beeltenis van de spelers uit de Pro League 1A + 1B. We zetten ook nog eens de damesteams uit de Super League extra in de spotlights. Het album zelf telt 72 pagina’s en bevat alle grote namen uit het Belgische voetbal.


Je vindt er telkens het logo van elk team in glitter en één foto per speler. Natuurlijk is er ook een foto van de trainer en een teamfoto.


Met daarbovenop:


Een hoop nuttige informatie zoals het stamnummer, het palmares, de eindstand van de laatste jaren, naam en capaciteit van de stadions, sociale netwerklinks en nog veel meer.


En nog steeds ons partnership met Eleven Sports om onze verzamelaars te verwennen:


• Een QR-code om te scannen : 

o elke club in 1A en 1B heeft een QR-code. Scan de QR-code naast het clubembleem en bekijk alle exclusieve content van jouw club zoals wedstrijdsamenvattingen, interviews en exclusieve reportages van Eleven.


• Instant win : 

o Open snel je stickerzakje en misschien vind je wel een Instant Win-ticket ! 10 ELEVEN PRO LEAGUE JAARPASSEN EN 1000 MAANDPASSEN TE WINNEN!

 

 

Pro League Ultimate Shirt :

o Eleven en de Pro League gaan samen op zoek naar het ultieme shirt van de afgelopen 50 jaar. Duik in de geschiedenis van jouw favoriete club en stem op je Ultimate Shirt! In het album vind je de shirts die door de clubs werden gekozen!


Onze Panini-applicatie voor Belgisch voetbal:


Om te vieren dat Panini Football België 50 jaar bestaat bieden we de verzamelaar toegang tot de volledige geschiedenis van zijn favoriete club d.m.v. alle stickers sinds 1972!


En dat is nog niet alles, voor het 50-jarige bestaan van onze Panini-collectie Belgisch voetbal:


• 50 covers: 50 jaar Panini leverde vanzelfsprekend ook 50 covers op. Elke cover binnen zijn specifieke tijdsbeeld en met de vedetten die de competitie in die tijd kleurden. Ook zo ontstaat een overzicht van een halve eeuw competitievoetbal in België.


• De kampioenen van seizoen 1972/1973 tot 2020/2021: negen clubs verdeelden in die periode de titels. Daarbij viel, niet verrassend, de dominantie van Anderlecht en Club Brugge op: zij werden respectievelijk negentien en zestien keer kampioen.


• Gouden Elftal: in 50 jaar Panini passeerden veel vedetten de revue. Ze stonden soms al op prille leeftijd in het album, alvorens naar het buitenland te vertrekken. Uit die periode stelden we een ‘Golden 11’ samen.


• Twee peters trekken als het ware dit feestelijk album op gang. Twee voetballers die de competitie jarenlang kleurden. Ze speelden samen 168 interlands en pakten 5 Gouden schoenen.


En, tot slot, een verjaardag betekent ook cadeaus:


• Wij vieren feest: bij Press Shop, Relay, Ubi en Hubiz: bij vertoon van je complete album, aan de kassa, ontvang je een exclusieve Paninivoetbal!


• 36 GOLDEN DUO TICKETS TE WINNEN om een Jupiler Pro League-match bij te wonen in dit Jupiler Pro League-seizoen 2021-2022! In de Panini Pro League 2022 stickerzakjes, vind je misschien je Golden Duo Jupiler Pro League-ticket!

 

 

Zoals je kan zien zullen alle verzamelaars van het Panini-album Pro League 2022, groot of klein, aan hun trekken komen en vanalles te weten komen over ons nationaal kampioenschap. 


Het Panini-ALBUM Pro League 2022 is een absolute must! 
Een onmisbare tool om de wedstrijden te volgen, de sfeer in het stadion op te snuiven of thuis voor de buis te lezen.

PRAKTISCHE INFO:

Het album zal vanaf volgende week te koop zijn voor € 2,90.

Een speciaal hardcoveralbum voor € 5,90 ter gelegenheid van de 50e verjaardag.

Het starterpack kost € 10,00. 

Een zakje stickers wordt verkocht aan € 0,80/zakje.

* ADVIESPRIJS

Het is te koop in boekhandels, grootwarenhuizen, speelgoedwinkels en en online.

Delen: