MY FIRST PANINI

MIJN 1STE STICKERALBUM

COMPLETE SET

8 ZAKJES MET TOTAAL 108 STICKERS

OUDER-KINDPLEZIER
MY FIRST STICKERALBUM is een nieuw project van PANINI. Het staat vol leuke, originele manieren om samen met je kind van alles over voetbal te leren. Zo groeit jullie gezamenlijke passie voor voetbal.

MAKKELIJK AF TE PELLEN STICKERS
Het nieuwe stickersysteem waarmee de achterkant van stickers er makkelijk af te pellen is, helpt je kind de fijne motoriek te ontwikkelen. Het met duim en wijsvinger beetpakken oefent de vaardigheid, die ook nodig is om te leren schrijven, vork en mes te gebruiken, enzovoort.

ZOEK DE SYMBOLEN
De symbolen op de bladzijden in het album laten zien welke activiteiten en vaardigheden je kind kan doen en oefenen. Lees hieronder meer!

VOLG DE KLEUREN
Je kind maakt kennis met de vier belangrijke posities in het voetbal door de speciale symbolen en kleuren te volgen, waarmee de posities in het hele album worden aangegeven.
Keepers - Verdedigers - Middenvelders - Aanvallers

ZOEK DE NUMMERS
De stickernummers staan op de voorkant van de sticker. Zo is het makkelijk om de goede plek voor de sticker te vinden. Help je kind het nummer van de sticker opzoeken in het album.

TREK LETTERS OVER
Je kind kan oefenen met het schrijven van letters en cijfers door de stippellijnen over te trekken.

VAN STIP NAAR STIP
Help je kind eenvoudige vormen tekenen door de stippen met elkaar te verbinden.

SPEEL DE SPELLETJES
Met eenvoudige, grappige spelletjes leert je kind de basisprincipes van voetbal op een speelse manier kennen.

GOOI DE DOBBELSTEEN
Pak een dobbelsteen en gooi ermee. Verplaats je speler tot hij een goal scoort!

KNUTSEL EN KLEUR
Laat je kind zijn of haar creativiteit ontdekken en artistieke talent gebruiken. Deze symbolen laten zien waar bladzijdegedeeltes gekleurd kunnen worden en waar eigen kunst gemaakt kan worden

MET PANINI KEURMERK!
Voetbalfans overal ter wereld vertrouwen al meer dan 50 jaar op de kwaliteit van de producten van Panini. MY FIRST STICKERALBUM laat je kind kennismaken met deze prachtige sport. Er wordt gebruik gemaakt van dezelfde namen, kleuren en grote kennis van elk aspect van voetbal, die worden gebruikt in de albums en op de kaarten, die voor oudere fans zijn gemaakt.

Officieel JUNIOR Stickeralbum

Delen: